FÖRKYLD IGEN

Varje gång jag får upp motivationen till att träna så blir jag sjuk eller skadar mig. What's up with that? E skojade om att jag är allergisk mot träning... men vad fan. Det är så sjukt irriterande. Så istället för att svettas på gymmet ligger jag i soffan och käkar saker, dricker te och tittar på True Detectiv (typ bäst). Snacka om att dagen blev den motsatta till vad jag tänkt mig! Förhoppningsvis är jag frisk till slutet av veckan och kan komma igång med att träna lite kondition och överkropp. Jag behöver arbeta upp rygg, axlar och armar en hel del, samt delar av muskulaturen i knäna. Jag har väldiga problem med dessa och antagligen så har jag både starka och svaga muskler i knäna som påverkar och gör att de värker. Vissa av dem måste alltså byggas upp! Jag misstänker att jag skulle kunna ha kondromalaci men det är en självdiagnos. Många symptom är i alla fall lika. 
 
Jag skulle verkligen vilja komma igång med träningen och motivationen är en flyktig varelse, men för närvarandet får jag nog nöja mig med en cykeltur till affären eller liknande då och då. Allt annat är för ansträngade ännu.
 
I övrigt är saker rätt kaosartade och jag har en hel del att lösa just nu, men sen håller jag på att odla gräslök och tomater också! Jag målade lite på krukorna när jag sådde.